HomeMates

HomeMatesPlus workshop Workshop

Op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingsrichting voor de duurzame verbete-ring van een buurt of bouwblok? Deze masterclass biedt de mogelijkheid om in een veilige omgeving en op vrijblijvende wijze te sparren met ervaren professio-nals uit het HomeMatesPlus-netwerk. Rondom uw eigen casus wordt een groep samengesteld die bestaat uit een combinatie van lokale professionals vanuit uw eigen organisatie of samenwerkingspartners en leden uit het HomeMatesPlus-netwerk, die zorgen voor een frisse blik. De workshop wordt ingezet wanneer partijen aan het begin van een verduurzamingsopgave staan, binnen een con-creet project zijn vastgelopen of de mogelijkheden samen willen verkennen.

Voor wie?

Professionals met een HBO of universitair werkniveau die actief zijn op het gebied van energiebesparing in de bestaande woningbouw (in bewoonde staat).

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door Anke van Hal, in samenwerking met leden van het HomeMatesPlus netwerk. Anke van Hal is hoogleraar Sustainable Building bij Nyenrode Business Universiteit en hoogleraar Sustainable Housing Transformation aan de TU Delft.

Praktisch

De masterclass duurt een dagdeel en wordt in overleg op aanvraag aangeboden. Vooraf-gaand aan de masterclass kan een voorbereidende sessie met de deelnemers aangeboden worden om de casus uit te diepen. De masterclass is geschikt voor 10 tot 20 deelnemers. De kosten van deze masterclass zijn € 2400,- excl. BTW voor een dagdeel (incl. intakege-sprek, excl. voorbereidende sessie). Voor meer informatie: neem contact op met het secretariaat van Nyenrode via tel. 0346 – 291 280 of info@homemates.nl. Zie ook www.homemates.nl.

logo