HomeMates

Eerste Hulp bij... (wat u bezighoudt binnen de energietransitie) Werksessie

Door: Homemates
Kosten: 2400,- euro excl. BTW

In een interactieve werksessie helpen twee leden van HomeMates mee om de energietransitie binnen jouw gemeente of woningbestand te versnellen. HomeMates werkt als katalysator om tot oplossingsrichtingen te komen voor een praktisch probleem waar je mee worstelt.

Worstel je met het betrekken van bewoners bij jouw plannen? Of loopt de samenwerking tussen partijen spaak? Een team van professionals van uiteenlopende achtergrond deelt graag hun kennis en ervaringen. HomeMates-leden hebben veel ervaring in het werken vanuit bewonersperspectief en het verbeteren van de samenwerking tussen partijen die actief zijn binnen de energietransitie in woningen en wijken. Werk je bij een gemeente, woningcorporatie, bouwbedrijf, installatiebedrijf, of andere instantie die van de energietransitie in de bestaande woningbouw een succes wil maken en loop je aan tegen problemen die weinig met techniek of financiering te maken hebben? Neem dan contact op met het HomeMates en vraag naar een werksessie ‘Eerste hulp bij…’.

Wat houdt een werksessie ‘Eerste Hulp Bij…’ in?
Gedurende een dagdeel werken twee HomeMates-leden met specifieke kennis en ervaring met betrekking tot jouw probleem met jou en jouw collega’s samen richting een oplossing. De werkvorm wordt aangepast op jouw specifieke behoefte en vraag en heeft altijd de intentie om vanuit gezamenlijke kennis en met een frisse blik op de situatie tot potentiële oplossingsrichtingen van jouw probleem te komen. Verwacht geen pasklare oplossing want elke situatie is verschillend en vereist vervolgacties van betrokken partijen. Wat je wel kunt verwachten, is een deskundige en voor sommigen verrassende nieuwe kijk op jouw specifieke situatie. Vergelijk ons met de huisarts die samen met jou de diagnose stelt en een of meerdere oplossingsrichtingen in beeld brengt. Of het probleem daarmee is opgelost, is ook afhankelijk van de vervolgstappen die je zet. In de nabespreking kijken we hoe jouw implementatie van de gekozen oplossingsrichting is verlopen. Indien gewenst kunnen we nog doorverwijzen naar professionals voor verdere ondersteuning.

Neem contact op voor een afspraak met Anke van Hal of Doris de Bruijn.

Het pakket “Eerste Hulp Bij…’ bestaat uit:

De kosten van het pakket bedragen 2.400 euro, excl. BTW.

De groepsgrootte is afhankelijk van het vraagstuk en zal in overleg worden bepaald.

Home Mates Netwerk
Het HomeMates-netwerk